Lantau Island en HK by night
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
30 Oktober 2009 | Hong Kong, Hong Kong
ik heb mijn eerste dagtocht gemaakt vandaag. Naar Lantau Island. Het is een lang eiland met weinig bewoners 7800. Na een bezoek aan het langste zandstrand, ze zijn er nog trots op ook. Het vissersdorp Tai O was erg apart de armoede zie je overal. Het geheim van de dames is nu ook bij mij terecht gekomen. Dus dames om er jong uit te blijven zien, eet je gewoon gedroogde visblaas!!!!! jummie. Na het dorp heb ik een bezoek gebracht aan de Boeddha, een 31 meter hoog bronzen Boeddha. Gezien boeddhisten geen vlees en alcohol mogen heb ik mij te goed gedaan aan een vega lunch met thee. Om terug te komen van Lantau Island naar Kowloon heb ik de kabelbaan gepakt. Een 5.7km lange kabelbaan over de bergen heen, Erg mooi uitzicht over Hong Kong.
Vanavond begint hier het Wine and Dine festival voor 150 HK dollar 12 glazen wijn drinken!!!! das 1.2 euro per glas! Toch maar even een kijkje nemen. Gisteravond heb ik de licht en laser show op muziek gezien van Hong Kong Island, zie foto's, erg leuk gedaan.
Morgen ga ik de peak beklimmen dus er volgen snel weer foto's
Kus
30 Oktober 2009 - 18:15
Bram:
whaaaaa jaloers jaloers jaloers!!!! :S :D -
30 Oktober 2009 - 22:01
Gerdine:
Net je foto's zitten bekijken. Geweldig. Toch wel leuk om zo alles op afstand mee te maken.
groetjes gerdine