Op weg naar Australie (Cairns) - Reisverslag uit Cairns, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu Op weg naar Australie (Cairns) - Reisverslag uit Cairns, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu

Op weg naar Australie (Cairns)

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

04 November 2009 | Australië, Cairns

Zo het eerste verhaal uit Australie, zoals jullie nu begrijpen ben ik veilig aangekomen in Australie.
Geheel vlekkeloos verliep het niet.

In Hong Kong was ik toch niet helemaal zeker of mijn tas wel of niet mee zou komen met het vliegtuig. Ik had hem in het centrum van Hong Kong al ingechecked ipv op de luchthaven. Toen ik moest boarden stond er Cairns/Brisbane op het bord dan ga je er vanuit dat je een stop in Cairns hebt en dat het vliegtuig dan doorvliegt naar Brisbane. Echter de Chinezen/Aussies dachten er anders over. In het vliegtuig zeiden ze de vlucht duurt 8 uur. en op mijn ticket deed ik er toch echt 12 uur over om van Hong Kong in Cairns te komen. Het kwartje viel, we zijn dus naar Brisbane gevlogen om daar 1.5 uur te wachten en 2000km terug te vliegen naar Cairns!!!!! Hoezo tijdverspilling!!!!

In Cairns was daar zowaar mijn tas en ik was binnen 5 min door de controles heen. Na een telefoontje richting mijn hostel werd ik 15 min later met een busje opgehaald en zit ik nu aan de boulevard dit te schrijven.
Het is hier best warm, maar het briesje dat er staat maakt het aangenaam.

Langs het water heb ik al een aantal dieren gespot zie foto's en ik moet zeggen de eerste indruk van Cairns is top.
Morgen ga ik denk ik zwemmen in de Lagoon hier want in zee mag niet en dan ga ik vrijdag alweer een 2-daagse trip maken het regenwoud in.

lieve mensen ik vind het erg leuk jullie reacties te krijgen waardoor ik met veel plezier blijf schrijven!

tot snel weer
liefs,

• 04 November 2009 - 08:21

Mama:

Welcome in Aussi land. Inderdaad maar niet de zee in, want een krokodil aan je bil is niet zo lekker en je hebt al zo weinig billen over, heb ik begrepen. Geniet geniet geniet dan genieten wij met volle teugen mee. Dikke kus mama.

• 04 November 2009 - 11:26

Ria:

Hoy Fem,
    Fijn dat de reis goed is verlopen. Nu begint het nog leuker te worden.
    Blijf ons zo op de hoogte houden want het is erg leuk zo snel op de hoogte te zijn van jou belevenissen.
    Heeeeel veeeel plezier.
    Dikke knuf Ria

• 04 November 2009 - 14:12

Aart En Miep:

Welkom in Oz!!

Geniet van het prachtige land en vooral van North Queensland. Pas op voor de "stingers"!!
    Happy diving en we zien uit naar je volgende verslag.
    Love Aart en Miep

• 04 November 2009 - 16:41

Hoppie:

Dit is leuk als je van je werk komt en dan effe kieken wat ons Femske uitspookt.
    Het wordt volgens mij steeds mooier.
    Elke dag even over de grens gluren. Nu is Australie aan bod. Geniet er van.
    Knuf Hop

• 05 November 2009 - 09:13

Marieke:

Welcome In Australia!

• 06 November 2009 - 18:56

Loes Collega Van Je :

hallo Femke
    Ik ken je niet maar je reisverslagen zijn erg leuk om te lezen ik hoop dat je ontzettend blijf genieten p.s. Ik ben een collega van je moeder.