Fitzroy Island
Door: Femke
Blijf op de hoogte en volg Femke
09 November 2009 | Australië, Sydney
Wat een leuke reacties krijg ik toch van jullie.
Dit wordt een kort stukje hoor. Ik ben gister naar Fitzroy Island geweest een eiland hier uit de kust van Cairns samen met 2 dames uit het hostel, jennifer (Britse dame) en Judith. Het was slecht weer helaas. Wat resulteerde in een ruige boottrip van een uur met een water jetski (een supersize speedboot) en een half zieke boot. Gelukkig kon ik er tegen vechten en lijk ik me steeds meer ok te voelen op een boot.
Het eiland is helaas uitgestorven, er is een resort gebouwd a 100 miljoen Dollar. Deze is bijna af maar er is geen geld meer. The greatest loser is er opgenomen en toen is het licht uitgegaan.
Des al niet te min hebben we een leuke dag gehad. we wouden gaan zwemmen, helaas stinger seizoen dus moesten we een stinger suit aan en ja dat ziet er leuk uit ;-)
Het snorkelen was super leuk en daarna kwam toch nog de zon door.
Er waren nog wat leuke dieren te zien maar daar bleef het eigenlijk wel bij.
Vandaag ben ik begonnen met mijn duikcursus wat voelde dat goed zeg heerlijk gewoon. Als alles goed gaat ben ik eind van de week een expert diver tot 30 meter diepte!!!!
Ik doe een tweede cursus tijdens mijn eerste cursus. Als je er toch bent maar gelijk goed doen. Morgen nog een training dag in het zwembad en dan mag ik woensdag het Great Barrier Reef gaan verkennen tot en met vrijdag. dus dan kunnne jullie weer wat nieuws verwachten met foto's van ik hoop schildpadden, haaien en een hoop vissen.
groetjes enne veel lach plezier ;-)
09 November 2009 - 13:33
Mama:
Ik ben blij dat ik steeds iets van je hoor zowel per tel. als via deze leuke stukjes en foto's. Je nederlands wordt al wat slechter, maar dat kan de pret niet drukken. PAS OP tussen de haaien!!! Veel duikplezier. Dat je een bovenwaterrat was dat wist ik al maar dus ook onder water voel jij je thuis. In je vorige leven ben je vast een walvis geweest. Kus mama -
09 November 2009 - 18:07
Aart En Miep:
Zo te lezen, geniet je volop!!Als je nog tijd over hebt, moet je beslist met het treintje naar Kuranda gaan, is de moeite waard.veel plezier verder. liefs Aart en Miep. -
10 November 2009 - 10:17
Judith:
Hoi Femke!!
Wat een ontzettend leuke verhalen en mooie foto's zeg!!
Heel veel plezier met duiken!
Liefs Judith -
13 November 2009 - 17:42
Bram:
Hoi!! Ik hoorde van mama dat je het naar je zin heb tussen de haaien en andre gekke beesten die er in het water mogen zwemmen daar;-) goedzo!;D ik hoop dat je ervan geniet! ik ben net treug van Svalbard en dat is een aanrader om mee te nemen in je volgende wereldreis;-) Dikke kus uit Noorwegen