Brisbane river cruise + lone pine sanctuary - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu Brisbane river cruise + lone pine sanctuary - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu

Brisbane river cruise + lone pine sanctuary

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

01 December 2009 | Australië, Brisbane

hallo,

Ja daar ben ik dan alweer. Met nog meer dieren!!!!
Ik kreeg maar geen genoeg van de dieren gister vooral de koala's ;-) dus ik dacht ik ga een cruise over de rivier van Brisbane combineren met een bezoek aan het grootste koala centrum van de wereld.

Eerst een soort van sightseeing toer over de rivier met als eindbestemming de koala's, en na een bezoek van 2.5 uur gaat de cruise weer terug.

Het koala park is een soort van dierentuin/opvangcentrum, met heel veel koala's nu 130 ongeveer en een paar andere dieren. Op de kaart stond dat het vogelbekdier ook aanwezig zou zijn.... helaas was de kaart voor later want zijn verblijf is nog niet af.......

Ik heb wel geknuffeld met een koala, meneer Goblin best schattig en zacht. En natuurlijk weer veel dieren gezien.

Bekijk de foto's maar, waarschijnlijk te veel van de koala's.

Morgen gaat mijn reis verder en vertrek ik naar Byron Bay.

Tot dan maar weer,
Kus

• 01 December 2009 - 21:00

Ria:

Hey Femke,
    Wat een mooie foto s heb je weer gemaakt. Zijn wel veel koala s maar ze hebben ook wel een hoog knuffelgehalte.
    Wat een geweldige reis moet dit voor je zijn en voor ons om over je schouder mee te kijken.
    Pas goed op jezelf, geniet ervan en een dikke knuf van Ria.

• 02 December 2009 - 18:41

Opoe:

Hallo Femke
    Je foto's bekeken en er van genoten tot nog toe lijkt het een pracht reis. Ik hoop dat je bij de familieleden liefdevol wordt ontvangen. Doe ze allemaal de groeten. Pas goed op jezelf en kom alsjeblieft heel terug. Kus Opoe

• 02 December 2009 - 22:28

Aart En Miep:

Hi Femke,
    Genieten erg van je foto's wat een mooi land he?
    Op naar Byron Bay, ook heel erg mooi!!
    Doe de groeten aan Karin, Hendrik en de kinderen.XXXX Aart en Miep.

• 03 December 2009 - 01:40

Karin:

Nou, familie het gaat goed met Femke.
    Ze had wat aanloop perikelen met de bus maar ze is nu in Rock Valley. Tjonge wat maakt die dame mooie foto's.
    En opoe ik zal haar liefdevol behandelen?!
    Wat wil je dat ik har geef.
    En Femke ga zo door met de verhalen en foto's.
    Karin en familie