Melbourne en omgeving - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu Melbourne en omgeving - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Femke Bril - WaarBenJij.nu

Melbourne en omgeving

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

27 December 2009 | Australië, Melbourne

Hallo allemaal,

Hier dan weer een berichtje van mij uit Australie.
Ik ben nu al een paar dagen bij Marieke, Colin en Liam. Ik ben lekker uitgerust na mijn avonturen in Tasmanie.

De kerst is hier alweer voorbij, erg raar een kerst ver weg van huis & haard en vooral kerst in de zon. Het voelde niet echt als kerst, alhoewel het kerstdiner erggggg lekker was!

Voor de kerst ben ik 1 dag de stad, Melbourne dus, ingeweest.
Ik had een dagkaart voor de bus, tram en trein en heb daar helaas ook veel ingezeten. Ik heb de Queen Victoria Markets bezocht. Helaas voor mij was maar een klein gedeelte open. De stad verder was een 'gewone' stad. Iedereen was druk bezig de laatste inkopen te doen voor de kerst waardoor het er erg druk was. Van de week ga ik weer een dagje Melbourne in en hoop ik een kijkje te kunnen nemen in de Botanic Gardens en Albert Park.

Vandaag zijn we met z'n allen naar The Hanging Rock geweest. Een rotspartij/berg die ontstaan is vanuit lava. Door weer en wind is dit zo veranderd dat het nu losse stenen lijken. Het was erg lekker om weer in de bergen te lopen en vooral de geur van Eukalyptus was erg lekker. Mochten jullie meer willen weten de film Picnic by the Hanging Rock gaat er over.
Op de terug weg zijn we via Mt Macedon naar huis gereden. Bij een lookout zagen we nog een Echidna, het blijven leuke beestjes.

Van de week meer over Melbourne.

Groetjes

• 27 December 2009 - 14:35

Mama:

Veel rots zullen we maar zeggen. En Miep heeft haar foto van Liam!!!Geniet nog maar even van de gastvrijheid van Marieke en Colin straks moet je er weer vol tegenaan bij je volgende reis.........Nieuw Zeeland. Dikke kus van je moeder die overigens heerlijk naar de top 2000 luistert.