Nieuw- Zeeland Dolfijnen zwemmen - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Femke Bril - WaarBenJij.nu Nieuw- Zeeland Dolfijnen zwemmen - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Femke Bril - WaarBenJij.nu

Nieuw- Zeeland Dolfijnen zwemmen

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

15 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer. Nu vanuit Nieuw-Zeeland. Ik heb zojuist ook nieuwe foto's bij de Great Ocean Road geplaatst dus neem nog maar even een kijkje.

Gisteren ben ik aangekomen in Christchurch. De regen viel me tegen en de kou ook helaas. Vandaag ben ik om 7uur vertrokken met de bus richting Kaikoura. Het weer zag er niet goed uit. Heel veel bewolking en slechte voorspellingen.
Toen ik aankwam in mij hostel bleek de walvis safari te zijn gecanceld. Het zwemmen met de zeehonden werd later ook afgelast en goed zag het er voor mij niet uit. Ik moest maar gewoon naar het kantoor komen en ze zouden op het laatste moment beslissen.

We gingen de zee was wel ruiger geworden, zeeziekte bijna gegarandeerd. Na een wetsuit te hebben aangetrokken zijn we met de bus naar de boot vertrokken.
Eenmaal op de boot was het goed te voelen dat het ruig was op zee. Maar het goede nieuws was er waren veel dolfijnen. Het zijn de Dusky dolfijnen die erg nieuwsgierig zijn en vooral heel veel spelen.

Ik ben 3x het water in gesprongen tussen de dolfijnen!!!! het water was maar 13 graden maar dat neem je voor lief.

Het was geweldig om tussen deze beesten te zwemmen. Ik heb 5x een wedstrijdje rondjes draaien gedaan met een dolfijn wat een plezier. Ze zwommen overal over je heen onder je door naast je echt super. tot 10 cm van je af kijken wie of wat je bent.

Ik heb wat foto's kunnen maken onder water gelukkig.

Na onze duik zouden we een half uur hebben om gewone foto's te maken. Echter was iedereem zo zeeziek dat we na 10 min al vertrokken helaas voor mij.

Het was wel echt een geweldige ervaring. Nu nog de walvissen (potvissen) en dan zit Kaikoura en daarmee Nieuw-Zeeland er al weer bijna op.

Tot snel geniet van de foto's er komt nog een filmpje met dolfijnen.

• 15 Januari 2010 - 09:12

Loes Receptie R.P:

Femke wat een fantastische foto,s wat zal ik jou mooie foto-reportage,s gaan missen.
    Groet Loes.

• 15 Januari 2010 - 17:54

Ria En Rob:

Hey Femke,

Al is het daar bij jou en bij ons koud, als we al deze foto s zien en jou geweldige verhalen lezen worden we daar allemaal weer een beetje warm van. Dit is ook voor ons geweldig.
    Geniet van de weken die nog komen en pas goed op jezelf. Knuf Ria en Rob