Kaikoura wandeling - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Femke Bril - WaarBenJij.nu Kaikoura wandeling - Reisverslag uit Kaikoura, Nieuw Zeeland van Femke Bril - WaarBenJij.nu

Kaikoura wandeling

Door: Femke

Blijf op de hoogte en volg Femke

16 Januari 2010 | Nieuw Zeeland, Kaikoura

Hallo daar ben ik weer met nog meer wildlife in Kaikoura.

Na een lange nacht geslapen te hebben en weer op temperatuur te zijn gekomen ben ik aan mijn 2de dag in Kaikoura begonnen.

Ik was van plan vandaag met een vliegtuigje over de walvissen te gaan vliegen helaas..... slecht weer.

Alle walvissafari's dolfijnen-zwemmen etc waren afgelast. Het waait erg hard en dus hoge golven en nu ook nog eens regen in de avond.
Ze zeggen dat het morgen beter weer wordt wat ik dan ook echt heel hard hoop. Morgen is namelijk mijn laaste dag in Kaikoura dus de laatste kans om de walvissen te zien.

Ik ben dus maar wat aan de wandel gegaan en eindigde bij de Fur Seal's. Het was super om over de rotsen te lopen en hier en daar een zeehond te vinden.

Het was goed te zien dat de zee ruig was vandaag en dat er slechter weer aan kwam voor de avond.

Nu duimen dat de wind vannacht liggen gaat.

Tot morgen ik hoop met walvisfoto's

• 16 Januari 2010 - 11:27

Karin:

Hallo Femke,
    Ben vanuit Taipei je verslagen aan het lezen. Wij zijn nu bezig met de 10 wachttijd in Taipei. We hebben even in een hotelkamer gezeten en zijn dus nu aan het spelen op de speelplaats en ik aan het mailen.
    Goeie terug reis, geniet in NZ en de rest. En het was gezellig dat je er was.
    KARIN, Hilke en Simone